Volg ons
Kom tot rust

Hoe stiller het wordt, hoe meer je kan horen en zien en ervaren!

Trakteer jezelf eens lekker op ontspanning!

Een unieke cosy Lodge op een prachtige locatie om de hoek van het Braassemermeer. Naast de luxe en ruime lodge, kun je heerlijk ontspannen in de verbouwde koeienstal met een Finse sauna en luxe spa met buitendouche, die je er helemaal voor jezelf extra bij kunt huren. Op het meer kun je watersporten of lekker aan het water op een terrasje zitten. Op 600 meter afstand van de Lodge bevindt zich het Venegat. Een  haventje waar u uw boot aan kunt meren. Ook kun je bij de lodge een motorbootje huren. wellnesslodgebraassem.nl

Iedereen heeft regelmatig tijd & ruimte nodig

Verbinding maken met jezelf en van daaruit met de mensen om je heen. Tijd om de dag te laten gebeuren en doen wat goed voelt. Door jezelf tijd en ruimte te geven ontstaat er nieuwe energie en laten zij dat nou voor je hebben klaarliggen, midden in de natuur!

Zwier, De Vrijhaven Van De Stad, ligt aan de Vinkeveense Plassen met om de hoek natuurgebied de Botshol. Ga lekker een weekend Zwieren ♥, zoek de verbinding op met jezelf tijdens een retreat of doe nieuwe inspiratie op samen met je team in één van de unieke vergaderruimtes. Jij hoeft alleen maar te ZIJN, zij regelen de rest! zwier.nl/

Waar je even pauze neemt...dat is het motto van Happy Island!

Dit verborgen eiland, is de plek om te ontspannen en je gelukkig te voelen.

Vroeger stonden er kassen en groeiden er planten. Nu staan er unieke verblijven en groeien er mensen. Met veel liefde en zorg creëerden zij unieke plekjes waar je eenvoudig tot rust komt, waar de sfeer altijd goed is en waar je al snel een vakantiegevoel hebt. Training, coaching, retraite, teambuilding, bijzonder overnachten, het kan hier allemaal!

Dit eiland vlakbij de Westeinderplassen is alleen via het water te bereiken. Je krijgt bij je verblijf een roeibootje, waarmee je makkelijk op en neer kan naar de kant. Maar je kunt er ook de prachtige natuur rondom het eiland mee verkennen.

Ontspan jij met rust, of ben je liever actief?

Sup Yoga, de beste manier voor ontspanning en connecten met de natuur. Geen benauwde studio, geen airco en geen stinkende yogamat. Even helemaal focussen op je lichaam.

Met suppen kom je in een flow en doordat je op het water bent, kom je helemaal tot rust. Lijkt het je leuk om te suppen en heb je iets met yoga, kom dan naar een van de sup Yoga lessen van SUP Moves op Vlietland. Kracht, balans, meditatie, maar vooral plezier komen samen tijdens deze unieke training op het water. Geen yoga ervaring? Geen probleem, Sup Yoga is voor iedereen toegankelijk.

Sup Fitness is een intensieve en uitdagende les voor de echte sport liefhebber. Met een combinatie van power en balans maakt de Sup Fitness het verschil met de fitness in de sportschool. Bang voor koud water? Geen zorgen, ze verhuren wetsuits en waterschoenen. De workout is voornamelijk op de plank en met maximale inzet zorg je ervoor dat je het niet koud krijgt. Daag je vrienden uit en spring op en af de plank bij SupMoves. supmoves.nl

Op vrijwel alle Hollandse Plassen zijn er verborgen pareltjes te vinden om volledig tot rust te komen.

Kijk eens op de websites van de verschillende plassen, of kijk op de socials van 'Ervaar de Hollandse Plassen' dan word je vast op ideeën gebracht.

Alle plassen

Nieuwkoopse Plassen

Vlietland

Westeinderplassen

Kagerplassen

Braassemermeer

Loosdrechtse Plassen

Vinkeveense Plassen

Reeuwijkse Plassen

Haarlemmermeer

Zegerplas

Langeraarse Plassen

Overzicht Hollandse Plassen